τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ο Πάπας υπέρ του RFID (τσιπάκι)!!!

Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση από την Καθολική Εκκλησία, ο προοδευτικός Πάπας Φραγκίσκος  υποστηρίζει τις τεχνολογίες RFID Chip δηλαδή εμφύτευμα με ραδιοσυχνότητα αναγνώρισης και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα. Στους θρησκευτικούς κύκλους εκφράζεται οργή ​​που πηγάζει από την πεποίθηση  ότι αυτά εμφυτεύματα RFID είναι η ερμηνεία του χαράγματος του  Θηρίου της Αποκαλύψεως.
Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίου  κηρύγματος του Ποντίφικα , μίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικά με την τεχνολογία RFID , και διαβεβαίωσε πολλούς οπαδούς του ότι δεν μπορεί να προκληθεί καμιά πνευματική βλάβη από την αποδοχή ενός τέτοιου εμφυτεύματος .



« Έχουμε εξετάσει επισταμένως τις Γραφές  , και είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω  ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι τα  chip RFID είναι σατανικά . Εξ’ άλλου αυτές οι νανοτεχνολογίες είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο που τις παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου . ”

Παρότρυνε επίσης τα πνευματικά του τέκνα  να είναι ανοιχτόμυαλα σε αυτή την εποχή όπου νέες τεχνολογικές εφευρίσκονται  καθημερινά. Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID ως μια υποχρεωτική διαδικασία για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού .
Το κανάλι NBC προέβλεψε ότι μέχρι το 2017 , κάθε Αμερικανός θα φέρει ένα εμφύτευμα RFID , λαμβάνοντας υπόψη την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία αλλά και την υποχρέωση που απορρέει από την μεταρρύθμιση στην Υγεία του Προέδρου Ομπάμα.
Στα τέλη του περασμένου έτους, οι πολίτες της Hanna , Ουαϊόμινγκ βοήθησαν στην  δοκιμή της RFID εμφύτευση . 

Κάθε πρόσωπο που διαμένει στη μικρή πόλη φέρει μια συσκευή RFID μεταξύ του δέρματος του αντίχειρα και του δείκτη τους , χρησιμοποιώντας το τόσο ως ταυτότητα και ως μια μέθοδο για την πληρωμή για τα αγαθά και τις υπηρεσίες . Πόλεις που συμμετέχουν πιλοτικά σε αυτό το πείραμα, δηλώνουν ότι η συνεισφορά του RFID εμφυτεύματος είναι εξαιρετικά θετική , και ότι αισθάνονται υπερήφανοι ως οι πρώτοι Αμερικανοί που θα έχουν λάβει το εμφύτευμα .
Με την έγκριση και την ευλογία του Πάπα , θα υπαρξει μια ευρύτερη αποδοχή από τα μέλη της Εκκλησίας οσον αφορα την εμφύτευση RFID

Πηγή:Pakalertpress/national report net
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Copyright  © 2012 All Rights Reserved | Back to TOP